— Fiecare pahar cu vin devine o piesă de joc unică

Evenimente personalizate

Fiecare pahar cu vin devine o piesă de joc unică, într-un decor  în care tu ești jucătorul principal. Fie că organizezi o întâlnire intimă cu prietenii sau un eveniment în care să facilitezi comunicarea în business, vei avea parte de o degustare de vin plină de rafinament, bucurie și surprize plăcute.

 

Oferă cadrul creativ pentru o comunicare autentică care generează inovație și bucurie. Vinul este mingea jocului, iar locația aleasă este terenul de joc, indiferent că este vorba de birou, de casă,  de lumea citadină sau în mijlocul unei podgorii-la o cramă. 

 

Creez cu bucurie experiențe de degustare a vinurilor adaptate fiecărui grup, de la degustări și evenimente la crame, la ateliere interactive în care vinul este piesa centrală. 

 

Fiecare eveniment este o experiență senzorială unică care îmbină perfect vinul cu gastronomia și/sau cultura, sportul și arta (fotografie, film, pictură, muzică, etc.).

 

Prin joc ofer oamenilor bucuria unei călătorii senzoriale în lumea vinului, un drum care dezvoltă prietenii sau le consolidează pe cele existente, naște idei sau trezește spiritul.

 

Fiecare eveniment va fi o călătorie captivantă prin peisajele vinului, unde voi veți dicta regulile jocului și eu alături de partenerii mei le vom transpune în realitate.

Îmbrățișați bucuria de a fi împreună cu o experiență personalizată în lumea vinului în care fiecare moment va fi cu siguranță de neuitat!

Scroll to Top