— Vinul este precum un parfum care completează o ținută perfectă

Vin și alte arte

Vinul este precum un parfum care completează o ținută perfectă. 

Prin  varietatea aromelor, culorilor și cupajelor vinul oferă un strop de magie și bucurie evenimentelor pe care le însoțește deschizând ușa către experiențe senzoriale inedite și drumul către natură, Univers și oameni. 

Vin pe Dunăre

Plimbările pe Dunăre cu barca sunt o experiență inedită mai ales atunci când sunt însoțite și de o degustare de 5 vinuri albe și/sau roze.


Împreună cu Giv Boats creez experiențe senzoriale unice pe Dunăre.


Vino singur sau însoțit într-o călătorie de 1.5-2 h să descoperi magia Dunării și bucuria vinului.

Vin cu film

Fiecare film este o călătorie într-un nou univers. De această dată am decis să înlocuiesc clasicele floricele cu cinci vinuri tematice, care să te acompanieze pe durata proiecției cinematografice.


Vinul este turnat în pahare în momente atent alese care să nu întrerupă brusc povestea filmului, dar care vor crește suspansul și bucuria călătoriei.


Eu aduc vinul, iar Cinefeel Braila se ocupă de proiecția filmelor.

Vin cu mâncare

Nu este o noutate că vinul și mâncarea pot forma o pereche plină de iubire, dar îmbinarea acestor două binecuvântări ale omenirii nu duce întotdeauna la un cuplu reușit. 

 

Partea bună este că te voi ghida astfel încât la finalul atelierului vei ști cum să combini vinul cu mâncarea astfel încât fiecare ansamblu vin-mâncare creat de tine să fie perfect pentru gustul tău, căci din fericire suntem unici, iar standardul este propriul gust.

Ce este o degustare de vinuri?

Degustări tematice

Fie că este vorba de o verticală sau o orizontală de vinuri, fie că vom călători în jurul lumii să vedem care sunt nuanțele și gusturile unui soi de struguri aceste degustări sunt mereu ceva nou, niciodată aceleași vinuri, dar mereu aceeași bucurie. 

Vin și călătorie

Împreună cu Manuel Munteanu (Meta Travel) creez excursii tematice la cramele din Dobrogea, Moldova și Dealul Mare, care să te introducă în lumea vinului. Aceastea pot fi:

Scopul nostru este să vă oferim mai mult decât un tur al vinului; dorim să părăsiți podgoriile din Dobrogea, Moldova sau Dealul Mare  cu o experiență culturală de neuitat, amintiri prețuite și o nouă apreciere pentru vinurile, istoria și tradițiile regiunii.

Începeți să vă planificați experiența personalizată de imersiune în vin, astăzi!
Scroll to Top