Vinul: o extensie a personalității și a valorilor tale sau ale companiei tale

Îți ofer o soluție elegantă ce transformă fiecare sticlă de vin într-o declarație de brand.

Optează pentru o sticlă de vin personalizată pentru a transmite valorile și personalitatea brandului tău, stabilind o conexiune profundă cu partenerii tăi.
Acestea sunt vinuri produse de terți, iar comercializate sub marca ta, oferă o soluție elegantă pentru a transmite personalitatea brandului tău printr-o sticlă de vin personalizată. Prin colaborarea cu producători de vin, obții flexibilitatea de a oferi produse unice, fără a deține o cramă proprie.

Te ajut să te diferențiezi

A avea un produs unic precum un vin private label nu doar că te diferențiază pe piață, dar construiește și o legătură aparte cu partenerii tăi. Optând pentru vinuri personalizate, îți exprimi respectul și aprecierea față de asociați, întărind relații și construind noi conexiuni.

 

Acum este timpul să alegi un vin premium! Completează formularul pentru un discovery call.

Avantajele unui vin private label pentru tine și brandul tău

Adoptarea conceptului de private label în domeniul vinurilor îți oferă multiple avantaje competitive.

 • Diferențiere pe piață

  O sticlă de vin personalizată evidențiază brandul tău, oferind unicitate și exclusivitate.

 • Loialitate crescută

  Vinurile personalizate consolidează relațiile, crescând loialitatea clienților față de brand.

 • Consolidarea brandului

  Fiecare sticlă reprezintă un instrument de branding puternic, întărind identitatea companiei tale.

 • Memorabilitate

  Asociază experiențe plăcute cu marca ta, creând amintiri durabile.

 • Personalizare completă

  Adaptează etichetele și caracteristicile vinului în conformitate cu brandul tău.

Îți dorești propria sticlă de vin personalizată ? Hai să discutăm!

Procesul de creare a vinului private label

Personalizarea începe cu selecția vinului ideal, continuă cu designul etichetei și se finalizează cu producția finală. Vei avea oportunitatea să alegi dintr-o gamă variată de opțiuni de personalizare, de la tipul de strugure până la stilul grafic al etichetei, toate acestea pentru a crea un produs care să reflecte perfect identitatea brandului tău.

Hai să îți creăm vinul tău cu private label.

Completează formularul pentru un discovery call.

Varietatea de vinuri disponibile

Îți ofer o selecție largă de vinuri, de la clasicele Cabernet Sauvignon și Chardonnay, până la soiuri autohtone precum Fetească Albă și Busuioacă de Bohotin. Această diversitate ne permite să satisfacem gusturi variate și să personalizăm oferta conform cerințelor specifice ale fiecărui client, fie că preferă vinuri roșii corpolente sau albe delicate.

Pachete de vinuri private label

Vin varietal

40 Euro
 • eBook „Create your own wine brand”
 • Consultanță personalizată
 • Asistență în selecția vinului
 • 4 modele de etichetă
 • Degustare personalizată cu vinul

Vin I.G.

120 Euro
 • eBook „Create your own wine brand”
 • Consultanță personalizată
 • Asistență în selecția vinului
 • 4 modele de etichetă
 • Degustare personalizată cu vinul

Vin D.O.C.

 • eBook „Create your own wine brand”
 • Consultanță personalizată
 • Asistență în selecția vinului
 • 4 modele de etichetă
 • Degustare personalizată cu vinul
Am avut plăcerea de a colabora cu Ana Maria Toader și nu pot decât să o recomand cu căldură ca expert în vinuri. Ana Maria este o adevărată profesionistă în domeniul oenologiei, având o cunoaștere profundă și o pasiune autentică pentru vinuri.

În timpul colaborării noastre, am fost impresionată de abilitățile ei de degustare și de evaluare a vinurilor, de expertiza ei în asocierea vinurilor cu diverse preparate culinare, dar și de capacitatea ei de a comunica aceste cunoștințe într-un mod clar și captivant. Ana Maria a organizat numeroase degustări și evenimente tematice care s-au bucurat de un mare succes, datorită dedicării și atenției sale la detalii.

Un exemplu remarcabil al profesionalismului său este contribuția sa esențială în identificarea vinului potrivit de la crama Grama, care a devenit vinul nostru de referință, vinul Stage. Ana Maria ne-a ghidat cu răbdare și expertiză în procesul de selecție, asigurându-se că am găsit exact ceea ce căutam.

Pe lângă competențele tehnice și cunoștințele extinse în domeniu, Ana Maria are un talent deosebit în a educa și inspira atât profesioniști, cât și amatori ai vinului. Abordarea ei empatică și deschiderea spre dialog au fost esențiale în crearea unei atmosfere prietenoase și accesibile la evenimentele pe care le-a coordonat.

Recomand cu toată încrederea colaborarea cu Ana Maria Toader pentru orice proiect legat de vinuri. Profesionalismul, dedicarea și pasiunea ei sunt evidente în tot ceea ce face, iar prezența ei este cu siguranță un atu pentru orice echipă sau proiect.

Expertiza mea

Având o experiență vastă și certificări internaționale, sunt pregătită să te ghidez în lumea complexă a vinurilor private label. Expertiza mea contribuie la certitudinea că fiecare sticlă de vin personalizată este nu doar un produs, ci o experiență unică, capabilă să aducă o nouă dimensiune relației tale cu clienții.

Virtuțile vinului sau ce am învățat în lumea vinului Partea 1 ana maria toader
Scroll to Top